Blog

proList_5

Aisea e Fa'aaoga ai le fausaga uamea mama (LGS) i lau Poloketi Faufale?


Fale faufale (fa'aigoa o Prefabricated Prefinished Volumetric Construction, e ta'ua o le PPVC) e fa'atatau i le vaevaeina o le fale i ni vaega avanoa.O meafaigaluega uma, paipa, teuteuga ma meaafale faʻamau i totonu o modules ua maeʻa, ma e mafai foi ona faʻamaeʻaina le teuteuga o le facade.O nei vaega faʻapitoa e feaveaʻi i le nofoaga faufale, ma faʻapipiʻi faʻatasi fale e pei o "poloka fale".O se oloa maualuga maualuga o fale gaosi oloa, ma lona lava maualuga maualuga o le amiosaʻo.

O fale muamua na fausia i Suitiselani i le 1960s.

I le 1967, na fausia ai e le aai o Montreal, Kanata se fale mautotogi atoa e aofia ai vaega pusa e 354, e aofia ai faleoloa ma isi nofoaga faitele.

talafou-1

1967, Habitat 67, saunia e MosheSafdie

talafou-2

1967, Hilton Palacio del Rio Hote

talafou-3

1971, Disney Contemporary Resort

Talu mai le 1979, ua faasolosolo ona fausia e Saina le tele o fale modular i Qingdao, Nantong, Beijing ma isi nofoaga.I le taimi nei, e sili atu i le 30 atunuu i le lalolagi ua fausia fale faʻapitoa, ma o le lautele o le faʻaogaina ua faʻatupulaia foi mai le maualalo-maualuga i le tele-fogafale ma e oʻo lava i luga-maualuga, ma o nisi atunuu ua fausia le silia ma le 15 pe 20 fogafale.

A maeʻa le tele o tausaga o atinaʻe, o le tekonolosi o fale faʻapitoa ua faʻateleina ma sili atu ona matua, ma o loʻo taʻalo ai se sao taua ma e le mafai ona suia i le fausiaina o fale.Pe a faatusatusa i fale sima masani, o fale modular ei ai tulaga lelei:
1. Pe a faatusatusa i le nofoaga faufale masani, o le taimi o le fausiaina e mafai ona faaitiitia e sili atu i le 50%
2. Fa'aitiitia le aufaigaluega i luga ole laiga ile 70%
3. Fa'asaoina le vai i luga ole laiga 70%
4. Fa'asaoina eletise i luga ole laiga 70%
5. Fa'aitiitia otaota faufale ile 85%
6. E mafai ona toe fa'aaogaina

talafou-6
talafou-5
talafou-4

I aso nei, ina ua avea le faʻamaʻi ma masani, o fale faʻapitoa na tuʻuina atu se vavega ofoofogia ma o latou lava lelei.Ia Ianuari 2020, na tupu ai le faʻamaʻi i Wuhan.I le feagai ai ma le le lava o moega, na faia ai e le Malo o Wuhan se fonotaga faʻafuaseʻi ma filifili ai e vave fausia se falemaʻi e mafai ona 1,000 moega i le Itumalo o Caidian, Wuhan.O le fonotaga na faia i le aso 23 o Ianuari, na amata le fausiaina i le aso 24, ae o le aso 2 o Fepuari na maeʻa ai le fausiaina, lea na na o le 10 aso.

mataupu-1

I le taimi nei, o loʻo i ai pea le toʻatele o tagata e le o iloa tele e uiga i fale faʻapitoa, o lea latou te manatu tauaso e taugata ma faigata le felauaiga.Ae o le CSCEC, faatasi ai ma le misiona o le aumaia o fale faʻapitoa a Saina i le lalolagi, e faʻafeiloaʻi nei popolega.Matou te ofoina atu e le gata o oloa taugofie ma maualuga, ae faʻapea foʻi le felauaiga fofo. Faʻamolemole vaʻai i Cases.

Fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou pe a mana'omia!Faatasi ai ma le poto masani o galuega faatino, o le a auauna atu le CSCEC ia te oe ma le loto atoa!

Taimi meli: Mati-30-2020

Fa'asalalau e: HOMAGIC